Tid finns i mobiltelefonen, men en klocka är mer än att visa vad tiden är. Det är ett smycke som vi tycker att varje person borde bära. Piffa upp din gamla klocka genom ett nytt klockarmband. Ett snygg och nytt armband får de flesta klockor att se helt nya ut. Vi har ett brett utbud av armband som vi ständigt försöker öka. Våra klockarmband, R.Elia Gothenburg, är designade i Sverige med en kombination av historisk klockkultur, mode och hållbarhet. Vi formar en förenande vision av skönhet så att varje klockälskare kan uppskatta sitt urverk till sin fulla utsträckning. Tillverkningen av armbanden sker genom traditionell schweizisk läderhantverkskompetens med hjälp av revolutionerande schweiziska maskiner. De är tillverkade av äkta läder för att leverera den högsta kvalitén.

Klockor är ingen billig affär, och varför inte ha flera armband hemma att byta, för att matcha din outfit. Vanligen ska remmen matcha med skärp och skor.

Alla våra klockarmband erbjuder vi 100% kundnöjdhetsgaranti. Om du inte är nöjd av någon anledning, returnera remmen till oss för en fullständig återbetalning.

I vissa fall kan det vara svårt att hitta det rätta armbandet till sin klocka. Nedan försöker vi underlätta det för dig genom att hänvisa till rätt storlek, för vissa standard klockor.

Vill du ha tips eller hjälp med för att matcha din klocka med ett armband, skicka ett mail till oss, kundservice@reliasweden.se så hjälper vi dig mer än gärna.

Daniel Wellington Classic Herr (40mm): 20mm band

Daniel Wellington Classic Dam (36mm): 18mm band

Daniel Wellington Classic (32mm): 14mm

Daniel Wellington Classic (28mm): 12mm

Samsung Galaxy Watch (46mm): 22mm band

Samsung Galaxy Watch (42mm): 20mm band

Gant Park Hill II (42mm): 20mm band

Vi beskriver nedan all information som ni behöver veta om nordens finaste klockarmband.

Vi på Reliasweden använder våran fullaste fantasi när det gäller att designa våra klockarmband. Med ett brett utbud av klockarmband som är designade att passa allt från den simpla klockan till den mer exklusiva klockan. klockarmbanden R.Elia Gothenburg är tänka att passa allt från den äldsta vintage klockan till den nyaste och mest moderna klockan (smartklockan?).

Många butiker erbjuder endast få modeller av klockarmband, då de fokuserar på annan försäljning. Reliasweden fokuserar på att designa och sälja klockarmband, och därför erbjuds mångsidiga klockarmband. Du kan använda dem för ett stort antal klockor.

Stil, komfort och kvalité är något viktigt, därför har Reliasweden lagt stor vikt på att fokusera på detta. Att ta på sig smycket runt armen ska skapa en helt ny känsla. I vår butik hittar du kvalié armband för alla årstider och klockor.

Vi har klockarmband i nästan alla typer av färger, modeller, längder och bredder. Våra kunder kan ha svårigheter att genomföra bytet själva, men vi på Reliasweden finns alltid här för att hjälpa och vägleda våra kunder att enkelt kunna genomföra bytet av klockarmband hemma. Vi lägger stor vikt på att finnas här för våra kunder.

Vi på Reliasweden har verktygen som exempelvis svanhalsfjäderbenverktyg eller som också kallas bandstiftverktyg. Detta verktyg underlättar dig rejält som kund att genomföra bytet av klockarmband själv. Verktyget hjälper dig också att byta spänne på ditt klockarmband om det skulle behövas.

Oavsett vilken typ av klockarmband som du letar efter kan du alltid hitta en hos Reliasweden.

Reliasweden har klockarmband i läder för att erbjuda högsta kvalité till dig. Klockarmbanden kommer att matcha din klocka, dina accessoarer och din outfit.